Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Κοτόπουλο αλα κρεμ

Το διάσημο κοτόπουλο!!!!
ό
Υλικά για 4 άτομα
1/2 κιλό κομμάτια κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο 
ή τηγάνια κοτόπουλο σκέτη
1 κονσέρβα μανιτάρια
ή 5-6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
1 κουτ. σούπας βούτυρο
3 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 φλ.ελληνικού  λευκό κρασί
1 κρέμα γάλακτος 250 γρ
αλάτι , πιπέρι
λάδι
Συνταγή
Σε ένα βαθύ τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και βάζουμε λίγο λάδι, μόλις κάψει ρίχνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου αλατοπιπερωνουμε και τα τηγανίζουμε,
DSC_0219
μόλις χρυσίσουν τα βγάζουμε από το τηγάνι, ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα τα μανιτάρια και τις πιπεριές, τα τηγανίζουμε και αυτά,
DSC_0221
ξαναβάζουμε μέσα το κοτόπουλο,τα σοτάρουμε όλα μαζί για 2-3 λεπτά,
DSC_0222
τα σβήνουμε με το κρασί,
DSC_0225
,τα αφήνουμε να πάρει μια βράσει και ρίχνουμε την κρέμα,
DSC_0226
τα βράζουμε όλα μαζί για 2 λεπτά και σερβίρουμε.
                  Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ.Συνοδεύετε τέλεια με ρύζι και μακαρόνια πένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...